Termeni și condiții

(Általános szerződési feltételek)

Prezentul website este operat de: Grund Forest School SRL:

 • persoană juridică din România;
 • cu sediul social în Oradea, str. Podgoria 38C, jud. Bihor;
 • înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Oradea sub nr. J12/2153/22.05.2019, având Cod Unic de Înregistrare (C.U.I.) 41158904, (denumită în continuare „Grund Forest School”)
 • număr de telefon: 0726773656
 • adresă de e-mail: grundschool(at)gmail(dot)com

Echipa GRUND FOREST SCHOOL SRL, și asociatul lui unic:  ASOCIAȚIA GRUND COMMUNITY, în calitate de furnizori de formare profesională organizează programe de formare în domeniul pedagogiei prin experiențe atât în format clasic, în sală de curs, cât și în sistem ONLINE, aduce la cunoștinta potențialilor clienți următorii termeni și condiții:

 • Înscrierea la programele de formare profesională, indiferent de tipul acestora, se face cel târziu cu o zi înainte de a începe programul.
 • Înscrierea se poate face în moduri diferite, astfel:
 • 1. Direct de pe site-ul nostru grundschool.com, ulterior vom primi un e-mail cu cererea dvs și veți fi contactat de echipa noastră, pentru a va oferi informații suplimentare și a va explica procedura de înscriere.
 • 2. La sediul societății noastre (str. T. Vladimirescu nr 44, ap 4, Oradea).
 • 3. Pe adresa de e-mail, atașând documentele personale  (carte de identitate) și specificând denumirea programului de formare pe care doriți să-l urmați.
 • Înscrierea se va realiza în limita locurilor disponibile în seria solicitată. În cazul în care nu mai sunt locuri disponibile, puteți opta sa va înscrieți în seria următoare.
 • Participarea la programele de formare este condiționată de completarea dosarului personal și de achitarea taxei de participare. Necompletarea documentelor transmise de echipa Grund Forest School SRL și neachitarea taxei de participare atrage după sine imposibilitatea de a participa la programul de formare.

Taxa de participare se va achita INTEGRAL

 • cel tarziu cu o zi înainte de începerea cursului prin intermediul siteului grundschool.com, sau cu card prin transfer bancar
 • sau în fața locului, înainte de începerea cursului cu card bancar

Echipa Grund Forest School SRL își rezerva dreptul de a amâna perioada propusă inițial pentru un program de formare doar o singură dată. În situația în care programul de formare se amănă pe o perioada mai lungă decât cea transmisă initial, clienții înscriși își rezervă dreptul de a solicita returnarea integrală a taxei de participare, dacă nu sunt de acord cu noua reprogramare.

Retragerea de la programele de formare se poate face doar în situația în care clienții NU au parcurs mai mult de 10% din totalul numărului de ore alocat programului. În situația în care au parcurs mai mult 10% din numărul total de ore, retragerea nu mai este posibilă, iar dacă totuși doresc retragerea, menționăm că taxa de participare achitata nu se returnează.

Confirmarea organizării programelor de formare profesională se realizează cu maxim 24 de ore înainte de începerea lor efectivă.

Certificate de absolvire/ participare se emit în termen de minim 14 zile calendaristice de la data sfârșitului cursului.

Certificatele de absolvire/participare se ridică ori personal, de la sediul nostru social, ori se trimit prin email. 

Pentru oferte personalizate, ne puteti scrie solicitarea dvs pe adresă de e-mail: grundschool@gmail.com

Înscrierea la programele de formare implică acceptarea politicii de confindentialitate și a procedurii de utilizare si prelucrare a datelor cu caracter personal.

În situația nerespectarii condițiilor și termenelor mentionate mai sus, echipa Grund Forest School SRL își rezervă dreptul să considere NULĂ ÎNSCRIEREA DVS.