Mikrokozmosz

Egyetérthetünk abban, hogy ezek a mikroszkópok csodás új színfoltok lesznek a Grund életében, ami mégjobban megnyitja a kíváncsiság kapuit a lurkókban. ( Az enyémet legalábbis személyszerint kiszakította a helyükből 🙂 )

A gyermeki kíváncsiság határtalan. Emlékszem, gyerekkoromban sokszor elgondolkodtam, milyen lehet rovarként -vagy legalábbis apró lényként- létezni ebben a nagyvilágban. Beleképzeltem magam a nálunk kisebb lények helyébe, mi emberek milyen nagy óriásként tűnhetünk az ő szemükben.  Elképzeltem egy világot, ahol képesek vagyunk a saját tulajdon szemünkkel olyan közelről, és aprólékos részletességgel szemügyre venni a dolgokat, amennyire csak lehet, hogy jobban megismerhessük azokat. Talán mindannyian egyetértünk abban, hogy az Anyatermészetnél kreatívabb és alaposabb művész talán nincs is!  

Köszönjük a támogatást Kaufland Románia StartONG elenevezésűAct For Tomorrow Egyesület által megvalósított programjának, hogy a nem is egy, hanem rögtön kettő darab mikroszkóp segítségével mi is, itt a Grundon ezeknek a csodálatos természeti alkotásoknak a csodájára járhatunk közelebbről is! 

Kovács Anett, tanulásszervező