Pedagógusoknak/Iskoláknak

Pedagógusoknak/Iskoláknak

Néha vannak olyan helyzetek, amelyek meghaladnak minket. Nincs eszközünk, de sokszor még ötletünk sem, hogy hogyan, kivel, kinek a segítségével tudnánk megoldani egy nehéz osztálytermi helyzetet. Tuti receptünk nekünk sincs, de bízunk a csoport, a közösség, a pedagógiai tapasztalatok, jógyakorlatok erejében. A Grund Műhely egy olyan tér, amelyben pedagógia eseteket beszélünk meg közösen, megoldási ötleteket hozunk, ezáltal erősítve az egyén megküzdésre való képességét, erejét.

Havonta egyszer találkozunk, hogy egy biztonságos térben a nehéz eseteinket ki tudjuk rakni, azt proaktívan végig tudjuk beszélni.

Képzések

2023 óta együttműködünk a magyarországi Kalandok és Álmok Szakmai Műhellyel, így pedagógusoknak (de nem csak!) biztosítunk élménypedagógiai, szexuálpedagógiai képzéseket. Az aktuális képzéseinket a Facebook oldalunkon hirdetjük, ha saját iskolájának szeretne Ön által meghatározott időben képzést tartani, bátran keressen fel minket emailen.

2024. januárja óta Pluxee kártya (képzési prémium kártya) elfogadóhely vagyunk.

Továbbá, mivel számos iskolával együttdolgozunk eus projektekben, az erre vonatkozó adminisztráció nem okoz gondot nekünk.